Portaal

Beheer in de cloud

Uw volledige beheer en rapportage bevindt zich in de cloud. Hierin kunt u vanaf elk apparaat met internet uw VuurwerkPOS gegevens inkijken. Deze beheerpagina’s zijn ook op te vragen vanaf mobiele apparaten, zoals een tablet.

Uw omzet, uitgebreid en overzichtelijk

Via het portaal krijgt u direct inzicht in uw eigen omzetgegevens. Real-time en uitgesplitst op verschillende niveaus. Hier krijgt u te zien wat er per kassa is ontvangen, verdeelt over elke betaalwijze. De omzet per gebruiker en omzetgroep wordt hier ook getoond.

De behaalde marge zal ook worden getoond, zowel per artikel als per postcode gebied.

Gewicht direct in beeld

Wilt u direct kunnen zien hoeveel gewicht u in uw magazijnen heeft opgeslagen? Dit kunt u met VuurwerkPOS met één druk op de knop raadplegen. Dit overzicht laat zien hoeveel Kg er ligt opgeslagen per magazijn. Hier is niet alleen het netto gewicht maar ook evt het bruto gewicht en kruit gewicht inbegrepen.

Alle orders inzichtelijk en makkelijk te vinden

In het VuurwerkPOS portaal kunt u alle gegevens van orders direct inzien en opzoeken aan de hand van de gegevens van de order, bijvoorbeeld aan de hand van de barcode of de status van de order. Door meerdere zoekcriteria in te voeren, is het mogelijk om de zoekresultaten zo accuraat mogelijk te maken.

Het artikelbestand, het hart van uw kassa

Het artikelbestand kan op verschillende manieren in uw kassa ingevoerd worden. Dit kan namelijk vanaf een externe bron worden aangeleverd. Denk hierbij aan de webshop van uw leverancier of uw eigen webshop. Maar uiteraard is het ook mogelijk om deze handmatig in te voeren in het portaal.