Webshop

Online verkoop direct gekoppeld aan uw kassa

Uw vuurwerkverkoop kan tegenwoordig niet zonder een goed werkende online verkoop. Om dit goed te kunnen faciliteren, biedt VuurwerkPOS een webshop die direct gekoppeld is aan uw kassa. Alle gegevens voor de webshop worden uitgelezen uit het portaal. U hoeft dus nog enkel in het portaal uw artikelbestand bij te houden.

Afrekenen

Online betalen op de webshop, kan via uw eigen iDEAL account of een payment provider zoals Buckaroo, Pay.nl of MultiSafePay. U ontvangt het geld dan op uw eigen rekening en de bestelling van de klant wordt in behandeling genomen.

Online Voorraad

Doordat uw kassasysteem en de webshop aan elkaar gekoppeld zijn, is ook de voorraad van de artikelen online beschikbaar. Vervolgens zal een artikel waarvan er niet voldoende voorraad aanwezig is, de melding “Niet op voorraad” tonen.

Bestellingen

Wanneer de betaling is ontvangen, wordt de order in behandeling genomen, en wordt er een orderbevestiging naar de klant verstuurd. Deze bevestiging is nog niet definitief en bevat daarom ook geen artikelinformatie. Op het moment dat de order verwerkt is in het kassasysteem, verstuurt het systeem de definitieve bevestiging. Ook bevat de bevestiging een barcode voor het snel zoeken van de order bij het afhalen, en een ordernummer dat overeen komt met uw kassasysteem.

Enkele sjabloon voorbeelden

Uiteraard kunt u ook een sjabloon in uw eigen kleur-/huisstijl laten ontwikkelen